• Home
  • Sobre nosaltres

Grues Pallí: Líders en serveis d'elevació i lloguer de grues amb més de 60 anys d'experiència

Som líders en el sector de serveis d’elevació amb especialització en el lloguer de grues i altres maquinàries. Oferim solucions tant amb grues autopropulsades de gran tonatge com amb camions grua, remolcadors, brindant a més serveis de transports especials i un servei de salvaments i rescats de vehicles de gran tonatge disponible les 24 hores.

El nostre equip humà altament capacitat garanteix l’excel·lència en cada servei, recolzat per una flota de maquinària moderna i d’última generació.

Grues Pallí ha aconseguit una posició destacada en el mercat gràcies a la confiança de clients lleials que recolzen la nostra experiència de més de 60 anys. Ens comprometem a proporcionar un servei de qualitat, adaptat a les seves necessitats i en constant millora i evolució.

Nau Grues Pallí

Girona

Instal·lacions

Girona

Nau Grues Pallí

Vic

Formació en el servei d'elevació i lloguer de grues

Donada la notable expansió i creixent demanda de personal especialitzat en el maneig de grues i serveis relacionats, Grues Pallí va prendre la decisió d’establir l’Escola de Formació de Gruistes.

El nostre equip de professionals compta amb una capacitació específica, abastant des de la manipulació de càrregues fins a l’operació de grues autopropulsades. La formació en prevenció de riscos laborals, amb acreditació del recurs preventiu per part de la Generalitat de Catalunya, és essencial per al nostre personal, que es troba immers en un continu procés de formació específica adaptada a les seves responsabilitats.

En l’àmbit logístic, el nostre equip tècnic es trasllada al lloc de l’operació per a dur a terme un estudi meticulós i precís, garantint així l’èxit del servei d’agència de lloguer de grues.

60 anys d'excel·lència en elevació

Amb més de sis dècades d'experiència, Grues Pallí manté la seva tradició en serveis de grues autopropulsades, torres mòbils, remolcadors, camions amb grua, i més. Com ens descrivim?

Professional
100%
Compromesa
100%
Innovadora
95%
Flexible
90%

Grues Pallí en acció